NECESSITEM LA TEVA COL·LABORACIÓ!!!!!!!!

APORTACIONS VOLUNTÀRIES AL COMPTE: 2107-0048-89-3285511885 (Caixa Unnim)



diumenge, 12 de desembre del 2010

Assemblea oberta de l'11 de desembre

Ahir dissabte va tenir lloc a la sala d'actes del Museu l'assemblea oberta a què es va convocar tota la ciutadania interessada en tirar endavant la consulta a Gavà. Més d'una quarantena de persones ens vam trobar per fer balanç de la feina feta, i sobretot, planificar tècnicament el futur immediat i les accions a realitzar.

En el transcurs de l'assemblea, la coordinadora de la plataforma local, Brugués Comas, i els responsables d'organització, Jordi Ribó i voluntariat, Mercè Soler, van repassar la feina de difusió feta al llarg de tot l'any, els locals aparaulats per al dia de la consulta, els voluntaris apuntats i l'estat de l'organització. L'assemblea es va convocar amb l'objectiu principal de trobar els responsables de diferents comissions i grups tècnics de treball necessaris per garantir la correcta realització de la iniciativa.

Entre els principals acords adoptats, hi figura el donar-se fins al 10 de gener com a termini per tal que els diferents responsables de comissions i grups de treball facin arribar les seves candidatures a la comissió organitzadora. A partir d'aquí, també es va decidir que seria aquesta comissió organitzadora la que prendria les decisions pertinents quant a les accions a prendre en el futur immediat. L'assemblea es va cloure amb la participació de Juli Carbonell, un dels tres portaveus de la Coordinadora Nacional de les consultes per a la independència.

dissabte, 4 de desembre del 2010

11 de desembre: assemblea de voluntaris




Amics/amigues,

Gavà Decideix va començar a caminar ara fa aproximadament un any, amb l'objectiu d'intentar organitzar a Gavà una consulta sobre la independència de Catalunya, tal com s'ha fet a moltes i diverses ciutats i pobles del país, i tal com està previst de fer a Barcelona el proper mes d'abril.

Sabent que estem en un context social difícil, ens hem donat temps per a la preparació prèvia. Durant tot aquest temps, hem tingut oportunitat de fer moltes coses: de la vintena escassa de persones que van participar en els primers moments, hem assolit la xifra de vuitanta persones que s'han manifestat disposades a col·laborar amb nosaltres; hem organitzat xerrades divulgatives, ens hem donat a conèixer, hem parlat amb gairebé totes les entitats de la ciutat, hem aconseguit diversos compromisos per a la cessió de locals per a la consulta, i a hores d'ara creiem que el treball previ que s'havia de fer, ja està fet.

Cal doncs passar a la segona fase, que és la de mobilització real de voluntaris i delimitació de responsables per fer possible l'esdeveniment. És una prova crucial, perquè tècnicament ens cal comptar amb prop d'un centenar de persones per poder tirar endavant la consulta, i prop d'una desena de responsables que es facin càrrec de gestionar les diverses àrees tècniques que són indispensables per fer la votació.

Per això hem decidit de convocar una gran assemblea oberta el proper dissabte 11 de desembre, a les 17.00 hores, a la sala d'actes de la Torre Lluc (Museu de Gavà). La intenció és comprovar si hi ha prou gent o no disposada de debò a realitzar la consulta i, sobretot, trobar voluntaris que es vulguin responsabilitzar de tirar endavant diversos aspectes de l'organització. La idea és realitzar la consulta la primavera vinent.

Us encoratgem a venir, i a que us comprometeu en tasques de responsabilitat. El futur del país també depèn del compromís personal de tots i cadascun de nosaltres.

Cordialment,

Brugués Comas,
Portaveu de Gavà Decideix