NECESSITEM LA TEVA COL·LABORACIÓ!!!!!!!!

APORTACIONS VOLUNTÀRIES AL COMPTE: 2107-0048-89-3285511885 (Caixa Unnim)



diumenge, 12 de desembre del 2010

Assemblea oberta de l'11 de desembre

Ahir dissabte va tenir lloc a la sala d'actes del Museu l'assemblea oberta a què es va convocar tota la ciutadania interessada en tirar endavant la consulta a Gavà. Més d'una quarantena de persones ens vam trobar per fer balanç de la feina feta, i sobretot, planificar tècnicament el futur immediat i les accions a realitzar.

En el transcurs de l'assemblea, la coordinadora de la plataforma local, Brugués Comas, i els responsables d'organització, Jordi Ribó i voluntariat, Mercè Soler, van repassar la feina de difusió feta al llarg de tot l'any, els locals aparaulats per al dia de la consulta, els voluntaris apuntats i l'estat de l'organització. L'assemblea es va convocar amb l'objectiu principal de trobar els responsables de diferents comissions i grups tècnics de treball necessaris per garantir la correcta realització de la iniciativa.

Entre els principals acords adoptats, hi figura el donar-se fins al 10 de gener com a termini per tal que els diferents responsables de comissions i grups de treball facin arribar les seves candidatures a la comissió organitzadora. A partir d'aquí, també es va decidir que seria aquesta comissió organitzadora la que prendria les decisions pertinents quant a les accions a prendre en el futur immediat. L'assemblea es va cloure amb la participació de Juli Carbonell, un dels tres portaveus de la Coordinadora Nacional de les consultes per a la independència.