NECESSITEM LA TEVA COL·LABORACIÓ!!!!!!!!

APORTACIONS VOLUNTÀRIES AL COMPTE: 2107-0048-89-3285511885 (Caixa Unnim)



diumenge, 10 d’abril del 2011

2.351 gràcies!!!!!


Amics, amigues, aquests són els resultats de la consulta efectuada a Gavà.

Padró: 46.383

Cens consulta: 43.927
Majors 18: 37.610
Entre 16 i 18: 1.325
Immigrants: 4.992

Vot anticipat: 802
Vot 10A : 1.549
================================
Vots totals: 2.351 (5.42%)
================================
Majors 18: 2.275 (6.04%)
Entre 16 i 18: 47
Immigrants: 29

Escrutini:
SI: 2.133 (90.96%)
NO: 203 ( 8.66%)
BLANC: 9 ( 0.38%)
NULS: 6 ( 0.26%)
Total: 2.351

Incidències: 9 persones han intentat duplicar vot. Han
estat detectades i el seu vot no s'ha efectuat.


MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS ELS VOLUNTARIS, A TOTES LES
ENTITATS, ASSOCIACIONS I LOCALS QUE HAN CEDIT LOCALS I
MATERIAL PER A LA CONSULTA, A TOTS ELS PARTICULARS QUE
HI HAN COL·LABORAT ECONÒMICAMENT, A TOTA LA CIUTADANIA
QUE HA PARTICIPAT EN AQUESTA EXPERIÈNCIA ÚNICA I
HISTÔRICA DE PARTICIPACIÓ CÍVICA.


Entre tots, hem posat Gavà al mapa de les consultes
sobre la independència de Catalunya.


Missió acomplerta.


dimarts, 5 d’abril del 2011

Dos observadors internacionals vetllaran pel correcte desenvolupament de la consulta


Dos observadors internacionals, l'advocat bretó Yann Choucq i el diputat del parlament nacional quebequès Daniel Turp, visitaran Gavà el proper diumenge 10 d'abril per vetllar pel correcte desenvolupament de la consulta cívica per la independència.

La presència d'observadors internacionals ha estat una constant al llarg de totes les consultes portades a terme els darrers mesos a Catalunya, i han servit tan per constatar la correcció democràtica i cívica dels processos com per internacionalitzar el conflicte polític entre Catalunya i Espanya que s'expressa a través d'aquesta iniciativa.

Els observadors visitaran les urnes fixes emplaçades a la ciutat i després seran atesos pels mitjans de comunicació que ho desitgin.



diumenge, 3 d’abril del 2011

Queda una setmana!!!!


Només queden set dies. Diumenge vinent serà la culminació d'una llarga tasca col·lectiva iniciada ara fa un any i mig, el 25 de gener de 2010, quan unes quantes persones interpel·lades per la necessitat de materialitzar el dret democràtic a decidir col·lectivament el nostre futur ens vam trobar al Casal Sant Jordi de la Rambla de Gavà i vam decidir fer el pas d'organitzar la consulta.

Els primers passos van ser prudents. Desconfiàvem de la nostra pròpia capacitat organitzativa, de la resposta cívica, de la mobilització social.

A més d'un any vista, podem girar la mirada i sentir-nos-en satisfets, de la feina feta. Abans i tot de saber el resultat de la votació, podem dir amb alegria que els objectius ja s'han acomplert, i que la ciutat ha respost:

1) Hem involucrat més d'una desena d'entitats locals en la consulta. Gràcies a les entitats hem tingut locals, infraestructura, llocs de reunió, suport en la gestió econòmica i escalf humà.

2) Hem generat i impulsat el debat sobre el "si" o el "no" a llocs i àmbits inesperats. Associacions de veïns, clubs o entitats esportives, han debatut, argumentat i reflexionat sobre l'estat actual del nostre país, les perspectives de futur i les accions a fer. Només per això ja hauria valgut la pena començar.

3) Hem aplegat més d'un centenar de voluntaris, que s'han ofert a ajudar a tots nivells. Els uns, més entregadament, al capdavant de l'organització; els altres, puntualment; tothom, en la mesura de les seves possibilitats i del seu compromís.

4) Hem aconseguit el suport de partits i institucions de la més diversa índole. La cessió de les urnes per part d'una institució, de carpes i meses per part d'una altra, donatius econòmics per part de dos partits, suport material per part d'un altre. Hem aconseguit que partits que normalment es barallen entre ells aportessin el millor que tenen i que cooperessin junts en fer realitat aquesta iniciativa.

5) Finalment, hem ofert a tota la ciutadania la possibilitat de votar. Votar, l'exercici més sa, saludable i fonamental d'una societat democràtica. Si els clubs i entitats voten els seus presidents i les accions a fer en assemblees generals; si els ciutadans votem periòdicament per escollir els nostres representants a les administracions i els programes a desenvolupar; si quan quedem per sortir amb els amics decidim col·lectivament cap on anar... Quin exercici més natural, autèntic i saludable no és convocar tothom a opinar sobre el futur del propi país?

Sigui quin sigui el resultat, sigui quina sigui la participació, una setmana abans del 10 d'abril podem donar-nos per satisfets i congratular-nos: ho hem aconseguit. Diumenge vinent, Gavà també decidirà.