NECESSITEM LA TEVA COL·LABORACIÓ!!!!!!!!

APORTACIONS VOLUNTÀRIES AL COMPTE: 2107-0048-89-3285511885 (Caixa Unnim)



dilluns, 28 de març del 2011

Falten dues setmanes!!!


Ja falta menys. Queden només 13 dies per arribar al 10-A, data en què els nostres esforços en favor de la democràcia participativa i del dret a decidir veuran la llum.
Ahir dilluns hi va haver nova reunió del grup coordinador i, un cop tancada la localització i recollida de material necessari per a les votacions, es dedicaran els darrers dies a organitzar el centenar de voluntaris que s'han ofert per col·laborar. Si encara no ets voluntari, pots fer-te'n enviant un missatge a "gavadecideix@gmail.com". Si en els dies que resten vols col·laborar a recollir vot anticipat, t'has de fer fedatari. Si vols fer-te'n, només ho has de dir enviant un missatge a "gavadecideix@gmail.com".

Ahir dilluns també es va aprovar definitivament el mapa d'urnes. El pots editar pitjant aquest enllaç.

Finalment, si vols col·laborar econòmicament amb la consulta, pots fer un ingrés al compte 2107-0048-89-3285511885 (Caixa Unnim).

Anima't a participar en aquest esdeveniment històric!

dilluns, 21 de març del 2011

Embalats cap al 10 d'abril


Divendres 18 de març va tenir lloc la reunió de formació dels fedataris, és a dir, de les persones que es reponsabilitzen de la recollida del vot anticipat fins al 10 d'abril. De moment ja s'ha nomenat una vintena de fedataris, xifra que creixerà en els propers dies.

Així mateix, s'estan organitzan unes jornades informatives i de recollida de vot anticipat als instituts de Gavà, arran d'iniciatives impulsades pels mateixos alumnes.

Per la seva banda, la comissió organitzadora està preparant la logística necessària per a la jornada electoral. Ja tenim urnes, meses de votació, ordinadors portàtils, etc.

En els propers dies es procedirà a contactar tots els voluntaris per enquadrar-los en els equips que es responsabilitzaran de les diferents meses electorals.

Gavà ja ha començat a decidir.

dimarts, 15 de març del 2011

S'acosta la data! Divendres, reunió per nomenar fedataris


Amics i amigues,

S'acosta la data del 10 d'Abril i la comissió coordinadora està treballant activament per preparar tota la logística, informació, difusió i jornada electoral.

Un dels elements centrals d'aquestes consultes és la possibilitat d'efectuar el vot anticipadament, mitjançant una sèrie de fedataris autoritzats per la Junta Electoral Local, que tenen capacitat de recollir el vot secret del seu entorn.

Les funcions bàsiques dels fedataris són:

* Recollir vot anticipat per a la consulta del 10 d’Abril d’acord amb el
procediment reglamentat i fent ús dels sobres, butlletes i models de papereria
normalitzats per la Junta Electoral Local.
* Guardar i vigilar la integritat dels vots anticipats fins a la data de la consulta.
* Garantir el secret del vot dels participants a la consulta. * Garantir la confidencialitat de les dades que se li confien. * Mantenir un capteniment correcte i respectuós amb la ciutadania, explicar i
difondre els motius que impulsen la convocatòria de la consulta, i ajudar a
resoldre qualsevol dubte que sorgeixi en relació amb la consulta.

Per portar a terme aquesta tasca, es convoca a una reunió a tots els voluntaris que estiguin interessats en fer de fedataris el proper

Dia: divendres 18 de març
Hora: 19.30 h del vespre
Lloc: sala d'actes del Casal Sant Jodi (Rambla, 31)

En aquesta reunió es realitzaran diversos actes solemnes:


1) Constitució de la Junta Electoral Local
2) Nomenament per part de la Junta dels fedataris
3) Signatura de les acreditacions de fedatari i lliurament de la documentació.

ÉS MOLT IMPORTANT FER-SE FEDATARI, perquè aquests seran les úniques persones autoritzades a recollir vot anticipadament.