NECESSITEM LA TEVA COL·LABORACIÓ!!!!!!!!

APORTACIONS VOLUNTÀRIES AL COMPTE: 2107-0048-89-3285511885 (Caixa Unnim)



diumenge, 20 de febrer del 2011

Exitosa reunió de voluntaris


Divendres 18 de febrer va tenir lloc, a la sala d'actes del Casal Sant Jordi, la primera reunió de voluntaris un cop decidida la data de la consulta a Gavà. La reunió va ser força exitosa perquè van quedar plenes les diferents comissions en què s'estructurarà a partir d'ara el treball dels promotors de la consulta:

* Continguts i comunicació
* Logística i material
* Voluntariat
* Organització d'actes populars
* Finances i tresoreria
* Seguretat

A partir d'ara, cada comissió treballarà de forma autònoma. Els responsables de cada comissió es reuniran periòdicament per coordinar l'activitat del dia 10 d'abril. La primera reunió està prevista per a dilluns 21 de febrer a la seu de l'Associació Veïnal del Barri del Centre, una de les entitats adherides a la plataforma impulsora de la consulta.

Cal destacar l'entusiasme dels assistents que, a partir dels seus anuncis, van fer evident que, d'una banda, les necessitats econòmiques per organitzar la consulta a Gavà quedaven força satisfetes. D'altra banda, el nombre de voluntaris presents presencialment i virtualment fins i tot pot acabar impulsant la concreció d'alguna mesa addicional a les inicialment previstes.

dimarts, 8 de febrer del 2011

Gavà exercirà el dret a decidir el 10 d'abril


Ja hi ha data per fer a Gavà la consulta cívica a favor o en contra de la independència de Catalunya.

Gavà votarà el 10 d'abril, conjuntament amb Barcelona i molts altres municipis de Catalunya, que aprofiten aquest dia per tancar el gran procés participatiu pel dret a decidir que s'ha estat portant a terme a tot el principat de Catalunya des del 13 de setembre del 2009.

La data s'ha fixat després de constatar, a través de múltiples reunions i d'una assemblea oberta a tota la ciutadania, que existeix a Gavà un elevat nombre de veïns i veïnes molt interessat en poder votar, donar el seu testimoni, i aportar el granet de sorra particular en aquest procés de consulta social inèdit al nostre país, que s'ha estat portant a terme de forma totalment espontània i auto-organitzada. Constatació que coincideix amb la crida realitzada per la Coordinadora Nacional de les consultes, per tal de convertir la jornada del 10 d'abril en una jornada especial, per estendre a tots els municipis del Principat la possibilitat que tothom tingui l'oportunitat i opció de participar en aquesta iniciativa.

Per aquest motiu, s'ha decidit convocar la votació per al 10 d'abril, amb la instal·lació de tres meses electorals a Gavà. Dues d'elles seran fixes, i una altra mòbil, que s'anirà desplaçant per diversos barris de la ciutat al llarg del dia. A més, els dos dies anteriors (divendres 8 d'abril i dissabte, dia 9) es procedirà a muntar dues urnes en determinats indrets i espais del terme municipal per tal de procedir a la recollida del vot anticipat.

Properament es donaran més dades sobre l'emplaçament i horaris de les meses electorals.

Tots els voluntaris apuntats a l'organització, quedeu convocats el proper divendres 18 de febrer, al lloc i en l'hora que oportunament se us farà saber, per lligar les qüestions organitzatives.