NECESSITEM LA TEVA COL·LABORACIÓ!!!!!!!!

APORTACIONS VOLUNTÀRIES AL COMPTE: 2107-0048-89-3285511885 (Caixa Unnim)



dimecres, 26 de maig del 2010

L'economista Elisenda Paluzie va omplir el Casal del Centre





















El passat dijous 13 de maig, va tenir lloc al Casal del Centre la Conferència Les Raons econòmiques pel la independència, a càrrec d'Elisenda Paluzie i organitzat per Òmnium Cultural.

L'acte va ser presentat per Brugués Comas, de la Plataforma Gavà Decideix, i Montserrat Arnau, d’Òmnium Cultural.


Des de la Plataforma Gavà Decideix agraïm la presència al gran nombre de persones que hi van assistir, tot omplint la sala de gom a gom, així com l’entusiasme mostrat al llarg de les prop de dues hores que va durar la conferència.







dijous, 6 de maig del 2010

CONNFERÈNCIA: LES RAONS ECONÒMIQUES PER LA INDEPENDÈNCIA


El proper dijous 13 de maig a les 20:00h se celebrarà al Casal del Centre de Gavà la conferècia LES RAONS ECONÒMIQUES PER LA INDEPENDÈNCIA, a càrrec d'Elisenda Paluzie - degana de la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona i directora del Centre d'Anàlisi Econòmica i de les Polítiques Socials.

US HI ESPEREM!!!!

JA HEM SORTIT AL CARRER



El passat 23 d'abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, la Plataforma Gavà Decideix va muntar el seu primer punt d’informació per tal de donar-se a conèixer a la població. Des del matí fins ben entrat el vespre, des de la carpa instal•lada a la Plaça Major, es van repartir tríptics informatius i fulls de col•laboració.
Podem dir que aquesta primera acció va ser un gran èxit, ja que van ser moltes i molts els interessats en el referèndum així com en la col•laboració activa en l’organització d’aquest.
Tot i que cada dia som més, encara ens manca el vostre ajut. Podeu contactar amb nosaltres a través del nostre correu electrònic gavadecideix@gmail.com