NECESSITEM LA TEVA COL·LABORACIÓ!!!!!!!!

APORTACIONS VOLUNTÀRIES AL COMPTE: 2107-0048-89-3285511885 (Caixa Unnim)



dissabte, 23 de gener del 2010

Benvinguts a Gavà decideix!


Benvolguts, benvolgudes,

Som un grup de persones, vinculades a diverses entitats, associacions i clubs de la ciutat de Gavà (Baix Llobregat), que hem coincidit en la necessitat d'impulsar, a la nostra ciutat, una consulta cívica sobre l'autodeterminació, amb la intenció de forçar a la superació del marc legal actual.

Entenem que és des de la societat civil que cal propugnar i impulsar aquest canvi, i per això comencem a caminar amb la intenció d'aplegar voluntats, simpaties i coincidències. Estem oberts a tots i a tothom que vulgui col·laborar bé i lleialment amb aquest projecte, tant entitats com persones individuals.

L'interès en portar a terme la consulta no només es redueix a la finalitat concreta de reivindicar el dret a decidir i realitzar un exercici d'autodeterminació nacional, sinó que també ha de servir per crear un precedent, de forma que temes importants i rellevants de la nostra vida col·lectiva ciutadana (urbanístics, socials, culturals, polítics, veïnals) es debatin i decideixin de forma oberta i participativa a través de l'exercici de les consultes cíviques.

Puntualment us mantindrem informats de la nostra activitat, i us indicarem com contactar amb nosaltres i afegir-vos a aquesta iniciativa. De moment, hem habilitat l'adreça electrònica gavadecideix@gmail.com, que està a la vostra disposició per a qualsevol aclariment.

Gavà, 23 de gener de 2010